jimm's FotoPage
jimm@homoy
By: jimm degrasso

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 19:12 Email | Share | | Bookmark
lwn bola

 
 
 
View all 19 photos...
lwn bola ngan dak2 myoden







Monday, 25-Sep-2006 11:02 Email | Share | | Bookmark
budou gari kat yamanashi

baru nk gerak
brenti kat kombini
anggur banyak
View all 15 photos...
gambar diambil masa kami p budo gari kat yamanashi... bergerak seawal 7 pagi melalui jln lama dengan menaiki harrier(poji),evo 6(izzal),skyline 34(amar),impreza(fahrop),integra(mat dod) dan silvia s14(aku)....perjalanan mengambil masa lebih kurang 3jam lebih...sampai2 ja trus melantak budo sampai semua pening ...

trimas kpd nuek kerana menyumbang gambar2 ni...


Saturday, 12-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
balik mesia

konvoy merdeka
 
 
View all 12 photos...
cuti summer kat mesia...tak buat apa pun...lepak2 kat jitra jaa...


Wednesday, 2-Aug-2006 14:58 Email | Share | | Bookmark
my new ride

ngan 15 yeop
dyno
bini 1st and 2nd
View all 9 photos...
fd3s 13b rotary twin turbo ...poyo betoi aku...hahaha


Friday, 5-May-2006 06:35 Email | Share | | Bookmark
trip ke mount haruna 2006

paktam tonggek
beratur nk bayar tol
hahaha
View all 42 photos...
tanggal 4 dan 5hb 5 sempena cuti golden week,kitorg shibaura tachi telah mengadakan camping ke haruna atau lebih dikenali sebagai akina...seramai30 org semuanya terdiri dari budak cbora dan juga bukan sibora telah menyertai camping yg tak macam camping nih...convoy terdiri daripada 7 buah kereta iaitu diketuai oleh mr pauzi yg memandu estima,omoi(s14),nagai(skyline),taufik(evo6),arop(gtr yori hayai imprezza),sapik(keretaku dc2 type s)dan yeop(s15) bergerak seawal 7 pagi menuju ke haruna...sampai lebih kurang kul 12 tgh hari...sesampai ja kitorg trus buat khemah di tapak perkhemahan haram ditepi tasik.yg paling saiko skali ialah acara diwaktu malam iaitu melantak sate(500cucuk lebih) dan juga ayam panggang(10ekor),kesemua peserta telah letih gila babeng selepas melantak kesemua ,makanan tesebut...pastu ada plak 2 3 orang budak nakal termasuk aku g lenjan kat touge haruna tu pastu balik plak singgah kat parking lot utk melakukan aksi donut...walaupun buat donut separuh masak,tapi aku rasa sungguh best...ushar la gambar2 yg sempat dirakam sepanjang berada disana



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net